India sightseeing & strandvakantie in Goa, 11 dgn

Op 4th oktober, 2012, gepost in: Rondreis India door

Goa voelt een klein beetje als Rio de Janeiro en de Malediven. Prachtig zandstrand en een kristal heldere zee om te snorkelen en te duiken. De Portugezen hebben in Goa een vleugje van hun cultuur achtergelaten, zoals te merken is in de architectuur, muziek en cultuur. En als u even geen zin heeft om te zonnebaden, kunt u een excursie nemen naar de tempels en de lokale markt. Dit kleine staatje is een top bestemming om eens flink uit te rusten. We bieden u een keuze uit een verblijf in 4-sterren of 5-sterren hotels. De beste tijd om naar Goa op vakantie te gaan is van november tot en met mei. De temperatuur is dan tussen de 25° en 28° Celsius.

India en een strandvakantie in Goa
11-daagse reis
Boekingscode ING01

Dag 1 Amsterdam – Delhi Vlucht Amsterdam – Delhi. Aankomst Delhi, ontvangst en transfer luchthaven – hotel. Overnachting Delhi.
Dag 2 Delhi Ontbijt, excursie door het oude en nieuwe deel van Delhi met een bezoek aan Jama Masjid, Rajghat, Laxmi Narajan tempel, Bahai tempel, India Gate – de Indiase ‘L’Arc de Tromphe’ en Qutab Minar. Overnachting in Delhi. (O / . / .)
Dag 3 Delhi – Goa (binnenlandse vlucht) Ontbijt, vervoer naar de luchthaven van Delhi voor uw vlucht naar het zonovergoten Goa. Bij aankomst vervoer naar uw hotel. Begin van uw strandvakantie in Goa. Overnachting Goa. (O / . / .)
Dag 4 Goa Ontbijt, verblijf in het paradijselijke Goa. Overnachting Goa. (O / . / .)
Dag 5 Goa Ontbijt, halve dagexcursie in Goa. ‘s Middags vrij. Heerlijk op het strand liggen. Overnachting Goa. (O / . / .)
Dag 6 – 9 Goa Ontbijt, snorkelen, duiken of bungyjumpen. Genoeg vrije dagen om het allemaal te doen. Of gewoon lekker rusten. Overnachtingen Goa. (O / . / .)
Dag 10 Goa – Delhi (binnenlandse vlucht) – Amsterdam Ontbijt, ochtend vrij. Transfer van het hotel naar de luchthaven van Goa. Vlucht van Goa naar Delhi om over te stappen op de nachtvlucht van Delhi naar Amsterdam. (O / . / .)
Dag 11 Amsterdam Vertrek van uw nachtvlucht. Aankomst in Amsterdam.

 

I N C L U S I E F

Vluchten Amsterdam – Delhi v.v.
Luchthavenbelasting
Binnenlandse vluchten Delhi – Goa v.v.
Keuze uit hotelaccommodatie 4* of 5* hotels in een 2-pers. kamer met bad/douche (zie prijstabel)
Arrangement zoals aangegeven: O = ontbijt, L = lunch en D = diner
Alle excursies en entreegelden volgens programma
Alle transfers van en naar de luchthavens
Vervoer luxe auto met airconditioning
Engelssprekende gids

 

HOUDT U REKENING MET

Reserveringskosten € 20,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Visumkosten € 65,00 p.p.. U kunt het visum aanvraagformulier downloaden op www.indianembassy.nl
Cameragelden, zijnde toestemming bij attracties om te mogen fotograferen of filmen
Lunches en diners
Verzekeringen
Persoonlijke uitgaven en fooien 

� Vraag een vrijblijvende OFFERTE aan